Dvd
Engels

The fast and the furious [1]

Rob Cohen (regisseur), Gary Scott Thompson (scenarist), Vin Diesel (acteur)
Onderwerp
Autosport
Extra onderwerp
Auto's ; DVD-video's
Titel
The fast and the furious [1] / dir. by Rob Cohen ; screenplay by Gary Scott Thompson [e.a.]
Regisseur
Rob Cohen
Scenarist
Gary Scott Thompson
Acteur
Vin Diesel Paul Walker Michelle Rodriguez Jordana Brewster
Taal
Engels
Uitgever
Universal, [2017]
1 dvd-video
Oorspr. opname
2001
Speelduur
102 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Russisch Ondertiteling: Nederlands, Engels, Turks, Grieks, Pools, Tsjechisch, Hongaars, Kroatisch, Bulgaars, Sloveens, Russisch, Deens, Zweeds, Fins, Noors, IJslands, Arabisch, Hindi, Hebreeuws, Engels voor slechthorenden
EAN
8712609746242 5050582312584

Over Rob Cohen

Rob Cohen (Cornwall (New York), 12 maart 1949) is een Amerikaans regisseur, producent en scenarioschrijver.

Hij regisseerde onder andere XXX en The Fast and the Furious.

Filmografie

Als regisseur

  • The Hurricane Heist (2018)
  • The Boy Next Door (2015)
  • Alex Cross (2012)
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
  • Stealth (2005)
  • xXx (2002)
  • The Fast and the Furious (2001)
  • The Skulls (2000)
  • The Rat Pack (1998)
  • Daylight (1996)
  • Dragonheart (1996)
  • Dragon: The Bruce Lee Story (1993)
  • Scandalous (1984)
  • A Small Circle of Friends (1980)

Als producent

  • xXx: State of the Union (2005)
  • The Hard Way (1991)
  • Bird on a Wire (1990)
  • Disorganized Crime (1989)
  • The Serpent and the Rainbow (1988)Lees verder op Wikipedia