Boek
Nederlands

Ik kan wachten : alles over geduld

Pauline Oud (auteur)
+1
Ik kan wachten : alles over geduld
×
Ik kan wachten : alles over geduld Ik kan wachten : alles over geduld

Ik kan wachten : alles over geduld

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Jonge kinderen maken geleidelijk aan kennis met sociale waarden als respect, trouw, eerlijkheid, geduld en beleefdheid wanneer ze met anderen omgaan. De reeks Ik, jij & wij sociale waarden helpt hen bij die eerste kennismaking aan de hand van op maat gemaakte boeken. Ze maken kinderen sociaal vaardig op een speelse manier.

‘Zaterdag ben ik jarig!’ Luuk kijkt trots. ‘Nog maar drie n
Onderwerp
Ongeduldig zijn
Titel
Ik kan wachten : alles over geduld / tekst en illustraties Pauline Oud
Auteur
Pauline Oud
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022
[36] p. : ill.
ISBN
9789044850321 (hardback)

Over Pauline Oud

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Hannah Nijland

Paulina Maria Oud (Hilversum, 10 maart 1963) is een Nederlands illustratrice, schrijfster en ontwerpster.

Biografie

Oud werd geboren als jongste in een gezin met twee kinderen. Haar moeder was kleuterleidster en haar vader bouwkundig tekenaar. Als kind was zij veel te vinden in het atelier van haar grootvader Johannes Oud, die naast zijn huisschildersbedrijf actief was als kunstschilder. Van 1980 tot 1985 studeerde zij aan de Academie voor Beeldende Kunsten Utrecht. Op de kunstacademie startte zij aanvankelijk met grafische vormgeving maar in haar derde jaar stapte zij over naar de autonome studierichting Grafiek.

Na een aantal jaren als vrij beeldend kunstenaar en docente Tekenen en Schilderen gewerkt te hebben, illustreerde Oud haar eerste kinderboek in 1996. Hierna volgden vele boeken voor diverse auteurs, onder wie Arend van Dam, Thea Dubelaar, Liesbeth van der Jagt, Anneke Scholtens en Betty Sluyzer. In totaal illust…Lees verder op Wikipedia