Boek
Nederlands

Oom Harry en de Mini Miss

Marc De Bel (auteur), Mila Torro (illustrator)
+1
Oom Harry en de Mini Miss
×
Oom Harry en de Mini Miss Oom Harry en de Mini Miss
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Professor Knetter, bekend van de Knetterkwabmachine, het Superkinddrankje, de Knetterstraler en andere vreemde creaties, werkt in het geheim aan een nieuwe uitvinding. Alweer een vreemd, aan zijn geniale maar gekke brein ontsproten uitvindsel, waarmee hij niet alleen dingen en dieren, maar ook mensen hoopt te verkleinen en te vergroten. Het liefst bekende mensen, zoals de koning, de paus, de presi
Titel
Oom Harry en de Mini Miss
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Mila Torro
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2021
159 p. : ill.
ISBN
9789463833080 (hardback)

Over Marc De Bel

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer. Hij is gehuwd en heeft vier kinderen.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - Stuffie en het geheim van de Kankan-Goeroe (Infodok, 4e druk 1997)
  • 1991 - Nikki Nikk…Lees verder op Wikipedia