Boek
Nederlands

Beach resort : thriller

Linda van Rijn (auteur)

Beach resort : thriller

Genre:
Een front-officemanager van een vijfsterrenhotel op Curaçao besluit een pakketje voor een van de gasten aan te nemen. Niet lang daarna doet een heftige gebeurtenis het hele resort op z'n grondvesten schudden.
Titel
Beach resort : thriller
Auteur
Linda van Rijn
Taal
Nederlands
Uitgever
Baarn: Uitgeverij Marmer, 2023
315 p.
ISBN
9789460684777 (paperback)

Besprekingen

Een thriller over een vrouw die verzeild raakt in de schimmige zaken van een van de gasten van het resort waar ze werkt. Esmée Achterberg werkt als front-officemanager in een luxe resort op Curaçao. Op een avond raakt ze aan de praat met een Nederlandse gast, Amanda, met wie ze het goed kan vinden. Wanneer Amanda haar vraagt een pakketje aan te nemen, stemt ze toe. Maar deze beslissing zet haar leven op zijn kop en brengt haar in een gevaarlijke situatie. Op het volgende verzoek van Amanda kan ze geen nee meer zegen. In vlotte, zeer toegankelijke stijl geschreven. Linda van Rijn, het pseudoniem van Mariëtte Middelbeek, is een Nederlandse journalist en schrijfster. Ze schreef vele romantische verhalen, historische romans en thrillers.

Over Linda van Rijn

Linda van Rijn is een schrijverspseudoniem van Mariëtte Middelbeek, die onder die schuilnaam sinds 2011 boeken uitbrengt. Middelbeek onthulde pas na elf jaar, in april 2022, dat Van Rijn haar alter ego is. Tot de onthulling was het niet bekend dat Van Rijn een pseudoniem van een andere schrijfster was.

Van Rijn behoort tot een van de bestverkochte Nederlandse thrillerauteurs, in 2021 behaalde ze met haar verkoopresultaten de tweede plaats.

Historie

Sinds 2011 worden er boeken in het thrillergenre uitgebracht onder de naam "Linda van Rijn" bij boekenuitgeverij Uitgeverij Marmer, deze boeken spelen zich vaak af op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Van Rijn maakte haar schrijversdebuut met het boek Last minute dat in april 2011 verscheen. In juni 2012 wist Van Rijn met haar boek Blue Curaçao voor het eerst De Bestseller 60 van bestverkochte boeken in Nederland te behalen.

Hierop volgend b…Lees verder op Wikipedia