Cd
Nederlands

Verliefd

K3 (uitvoerder)
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Dertien nummers en dertien meezingversies
Toon meer
Extra onderwerp
karaoke, popmuziek
Titel
Verliefd
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2009
1 cd + bonus-cd
Aantekening
Bonus-cd bevat de instrumentale meezingversies
EAN
5414233905196

Besprekingen

De populaire Vlaamse meidengroep K3 – wie kent ze niet – vierde vorig jaar oktober haar 10-jarig verjaardagsfeest met een spectaculair evenement. In een speciaal 'K3-huis' konden fans binnenstappen in de 'Wereld van K3'. Karen, Kristel en Kathleen begaven zich de hele dag onder het publiek en traden aan het einde van de dag op. Daarnaast vierde K3 hun succesvol bestaan met een reeks jubileumshows en een gloednieuwe K3-site (www.k3.be). Deze cd komt uit naar aan leiding van dit jubileum en is een uitgebreide uitvoering van het eerder verschenen vierde album uit 2002 van de drie meiden. De (extra) tweede cd bevat de meezingversies van de nummers. Allemaal vrolijke liedjes om lekker op te dansen en luid mee te zingen, zoals Papapa, SMS en Verliefd. Niet te missen voor alle K3-fans.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis. Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Deze opvolging is tot stand gebracht door K3 zoekt K3, een talentenshow op tv uitgezonden door SBS6 en VTM.

Geschiedenis

1997: Mascara

Niels William bracht een aantal zangeressen samen en had eerst de intentie om een soort Vlaamse Spice Girls te vormen. Na een paar rondes van auditi…Lees verder op Wikipedia