Cd
Nederlands

Vakantiehits

K3 (uitvoerder)

Vakantiehits

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Titel
Vakantiehits
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2012
1 cd
EAN
5414233158615

Besprekingen

Het nieuwste album van de succesvolle Vlaamse meidengroep K3 (Karen, Kristel en Kathleen) is een verzameling van hun meest bekende nummers. Allemaal vrolijke liedjes om lekker op te dansen en luid mee te zingen, zoals Yippee yippee, Dokter dokter, Kuma hé, Liefdeskapitein. Niet te missen voor alle K3-fans.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis. Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Deze opvolging is tot stand gebracht door K3 zoekt K3, een talentenshow op tv uitgezonden door SBS6 en VTM.

Geschiedenis

1997: Mascara

Niels William bracht een aantal zangeressen samen en had eerst de intentie om een soort Vlaamse Spice Girls te vormen. Na een paar rondes van auditi…Lees verder op Wikipedia