Cd
Nederlands

Engeltjes

K3 (uitvoerder)

Engeltjes

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Twaalf liedjes over verliefd zijn, mama kan alles, en 'vind ik leuk'-foto's op internet.
Toon meer
Titel
Engeltjes
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2012
1 cd
EAN
5414233164111
CDR
JK178325

Besprekingen

De opvolger van het album 'Eyo!' is het derde album van meidengroep K3 met Josje (Huismans) als derde zangeres naast Karen en Kristel. Het liedje 'Waar zijn die engeltjes?' werd in de zomer van 2012 uitgebracht als single en is ook de titelsong van de vierde bioscoopfilm van K3, getiteld 'K3 bengeltjes'*. Naast de titelsong van de film zijn nog elf andere liedjes te horen over onderwerpen als verliefd zijn, 'vind ik leuk'-foto's op internet, anders zijn, een jurkje willen dat swingt, een gigaleuke dag en mama kan alles.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis. Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Deze opvolging is tot stand gebracht door K3 zoekt K3, een talentenshow op tv uitgezonden door SBS6 en VTM.

Geschiedenis

1997: Mascara

Niels William bracht een aantal zangeressen samen en had eerst de intentie om een soort Vlaamse Spice Girls te vormen. Na een paar rondes van auditi…Lees verder op Wikipedia