Dvd
Engels
Ryan Wilder heeft de Batsuit gevonden van de verongelukte Kate Kane. Is zij sterk genoeg om wraak te nemen op Alice en Gotham City te beschermen?
Onderwerp
Superhelden
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2022
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2021
Speelduur
18 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Gebaseerd op de personages van DC Comics Ondertiteling: Nederlands, Frans, Zweeds, Deens, Noors, Fins, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888259856

Besprekingen

Seizoen 2 (2021) van een superheldenserie van Caroline Dries (Melrose Place), gebaseerd op personages uit de DC Comics. Aan het eind van het eerste seizoen is Kate Kane (Ruby Rose), de nicht van Bruce Wayne, verongelukt met een vliegtuig, maar haar lichaam wordt niet gevonden. De thuisloze ex-gevangene Ryan Wilder (Javicia Leslie) vindt in het wrak de Batsuit van Kate en besluit de nieuwe Batwoman te worden. Ze wil haar nieuwe superkrachten gebruiken om wraak te nemen op Elizabeth ‘Beth’ Kane alias Alice (Rachel Skarsten), de leider van de Wonderlands bende, voor de dood van haar pleegmoeder. Maar er zijn ook andere vijanden, zoals Black Mask (Peter Outerbridge). Is Ryan sterk genoeg om Gotham te beschermen? Rotten Tomatoes (rottentomatoes.com) geeft een score van 85% ‘fresh’: ‘Batwoman's second season survives a soft reboot, maintaining the show's excellence while giving Javicia Leslie plenty of room to spread her wings.’ 18 afleveringen.