Dvd
Zweeds

Agent Hamilton. Seizoen 2

Jakob Oftebro (acteur)

Agent Hamilton. Seizoen 2

In de reeks:
Agent Hamilton krijgt in zijn geheime missies in Frankrijk, België en Polen te maken met moeilijke dilemma's
Titel
Agent Hamilton. Seizoen 2
Acteur
Jakob Oftebro
Uniforme titel
Hamilton Seizoen 2
Taal
Zweeds
Parallelle titel
Agent Hamilton
Uitgever
Lumière, © 2022
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2022
Speelduur
8 x 45 min.
Aantekening
Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
5407003483413

Besprekingen

Spionagethriller gebaseerd op de Carl Hamilton-boekenreeks van de Zweedse schrijver en journalist Jan Guillou over de fictieve Zweedse geheimagent Carl Hamilton. Sinds de laatste keer we Hamilton (Jakob Oftebro) hebben ontmoet, is hij verliefd geworden op Lykke (Félice Jankell). In dit seizoen, dat uit vier verschillende verhalen bestaat, gaat Hamilton op geheime missie in onder meer Frankrijk, België en Polen. De combinatie van zijn leven als geheim agent met een liefdesleven stelt Hamilton voor dilemma’s terwijl hij de wereld probeert te redden … IMdB score: 6.8/10.

Over Jakob Oftebro

Jakob Oftebro (Oslo, 12 januari 1986) is een Noorse acteur.

Biografie

Oftebro studeerde aan de Statens teaterhøgeskole en speelde in verschillende films en series mee. Bekendheid verwierf hij dankzij de Noorse serie Lilyhammer en de Deense serie 1864 waarin hij een van de hoofdrollen speelde. Voor de Deense serie 1864 leerde Oftebro, die in de serie Laust speelt, Deens.

Filmografie

  • 2004: Bare Bea - Jørgen
  • 2008: Max Manus - Lars Emil Erichsen
  • 2011: Varg Veum (Svarte får) - Asbjørn Søvold
  • 2012: Kon-Tiki - Torstein Raaby
  • 2012: Reisen til julestjernen - Ole
  • 2013: Victoria - Johannes
  • 2013: Tyskerungen - Hans
  • 2013: The Bridge - Mads Nielsen
  • 2013-2014: Lilyhammer - zwemleraar Chris
  • 2014: 1864 - Laust Jensen
  • 2014: Når…Lees verder op Wikipedia